Στην καθιερωμένη εκδήλωση του γνωστού Ρεθυμνιώτη Συγγραφέα – Λογοτέχνη κ. Δημήτρη Αετουδάκη, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Εύχομαι ο Δημήτρης Αετουδάκης να έχει τη δύναμη και για πολλά χρόνια ακόμη να συγκεντρώνει του Ρεθυμνιώτες «Για μια Κούπα Αγάπης».

 

 

Στην καθιερωμένη εκδήλωση του γνωστού Ρεθυμνιώτη Συγγραφέα – Λογοτέχνη κ. Δημήτρη Αετουδάκη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Για μια ακόμη χρονιά η «Κούπα Αγάπης» ένωσε τους Ρεθυμνιώτες φίλους του κ. Αετουδάκη που ζουν στην Αθήνα δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές για τις άγιες ημέρες που έρχονται.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον κ. Αετουδάκη και του ευχήθηκε για πολλά χρόνια ακόμη να έχει τη δύναμη και να συγκεντρώνει τους Ρεθυμνιώτες σε αυτή τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.  

Παράλληλα ο κ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία, δημιουργικότητα, ενότητα και προκοπή.

Στο Ρεθυμνιώτικο κάλεσμα έδωσαν το παρών οι πολυάριθμοι φίλοι του κ. Αετουδάκη μεταξύ των οποίων,  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ.κ. Ευγένιος, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης,  ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Γιώργος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας κ Χαράλαμπος Σαλβαράκης, η Πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή κ. Φαλή Βογιατζάκη, ο επιχειρηματίας κ. Φηλιώτης και οι κυρίες Λίλυ Βενιζέλου και Ελένη Κεφαλογιάννη.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Κουρίτες» του κ. Μανώλη Παττακού.

 

Σχετικά αρχείαΣτην καθιερωμένη εκδήλωση του γνωστού Ρεθυμνιώτη Συγγραφέα – Λογοτέχνη κ. Δημήτρη Αετουδάκη, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_(1)


Στην καθιερωμένη εκδήλωση του γνωστού Ρεθυμνιώτη Συγγραφέα – Λογοτέχνη κ. Δημήτρη Αετουδάκη, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_(2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο