Στην καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη ετήσια αποκριάτικη συνεστίαση που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Αθμονέων με την ευκαιρία της έναρξης του Τριωδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη του και φίλους του Συλλόγου και άλλους εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αποκριάτικη εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αντάλλαξε ευχές για καλές Αποκριές με τους παρευρισκόμενους, επαναλαμβάνοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου ενισχύοντας και προωθώντας το έργο και τις δράσεις του.

Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τη βούλησή του να συμβάλει με κάθε τρόπο στην καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.

Εκτός από μέλη του συλλόγου, παρόντες στη συνεστίαση εκ μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΑ Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευθύμης Τσίγκας, Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στην καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο