Στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση των «Αλκυονίδων» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» συγχαίρει την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τις αξιέπαινες προσπάθειες τους στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη.
|download file .jpg 123 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με τις παρευρισκόμενες στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου «Αλκυονίδες».
|download file .jpg 115 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» Μαρία Μοστρού και τα μέλη του Δ.Σ., τον Αντιδήμαρχο Στ. Τσιπουράκη και τη Δημοτική Σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη.
|download file .jpg 110 Kb|


Στην καθιερωμένη φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνει το Σωματείο Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος» και της Κοινωνικής Επιτροπής Προσκόπων Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Πρόεδρο του Σωματείου Μαρία Μοστρού και τα μέλη του Δ.Σ. για τις αξιέπαινες προσπάθειες τους, που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή στην πόλη, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι στο πλευρό τους και θα στηρίζει τις προσπάθειες του Σωματείου τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Τσιπουράκης και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο