Στην ετήσια καλοκαιρινή συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου Αθμονέων Ρ. Μπόγδανου, την αντιπρόεδρο Ε. Μανιάτη, τον γ.γ. Σπ. Κουτσούκο, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, στην καλοκαιρινή εκδήλωση του συλλόγου.


O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με παρευρισκόμενους φίλους του Συλλόγου Αθμονέων στη μουσική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κασταλίας.


 


Στην εκδήλωση που παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνει ο Σύλλογος Αθμονέων στην πλατεία Κασταλίας με την έναρξη του καλοκαιριού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και αντάλλαξαν ευχές για το καλοκαίρι, ενώ συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ώστε να φέρνει πιο κοντά τα μέλη του προσφέροντάς τους την ευκαιρία να περάσουν στιγμές όμορφες με καλή παρέα.


Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς περιελάμβανε τραγούδια από το παραδοσιακό, το έντεχνο αλλά και το λαϊκό ρεπερτόριο.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Γεώργιος Ιατρίδης, και Παναγιώτης Σαγρής.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο