Στην επετειακή εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους στο ακροατήριο της εκδήλωσης.


 


Στην επετειακή εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» με τίτλο: «28η Οκτωβρίου 1940 – Οι ημέρες που προηγήθηκαν και οι ημέρες που ακολούθησαν» που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου του «Όχι» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο μεγαλείο του Έπους του ’40 για την αποτίναξη του γερμανικού ζυγού ώστε σήμερα να μπορούμε να απολαμβάνουμε μία ελεύθερη πατρίδα.


Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Ρεκουνιώτης – Κυριακόπουλος, που αναφέρθηκε στα γεγονότα που προηγήθηκαν και στα γεγονότα που ακολούθησαν του μεγάλου «Όχι» του Μεταξά.


Στην εκδήλωση ακούστηκαν επίκαιρα τραγούδια και προβλήθηκαν διαφάνειες με ιστορικό και επετειακό περιεχόμενο.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, καθώς, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Βασίλης Ρώτας και Ελένη Βλάχου Σταματάκη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο