Στην επετειακή εκδήλωση της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής με θέμα «Το 21και οι προεκτάσεις», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Μέσα από την εθνική ομοψυχία και μια νέα συλλογικότητα, που οφείλουμε να αναπτύξουμε, καλούμαστε να αγωνιστούμε, ώστε η πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μας δίνεται η δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα, εμπειρίες και συμπεράσματα για το σήμερα.

 

Στην επετειακή εκδήλωση της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής με θέμα «Το 21και οι προεκτάσεις», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων και τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο για την εξαιρετική αυτή εκδήλωση καθώς και τον ομιλητή, φιλόλογο. Ιστορικό και δοκιμιογράφο κ. Σαράντη Καργάκο για την εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ομιλία του.

Ο κ. Πατούλης μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε οτι,

«Μέσα από αυτή την εκδήλωση και από την εξαίρετη ομιλία του κ. Καργάκου τιμήσαμε εκείνους που με τον αγώνα τους, στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη μοίρα τους και έγραψαν το πιο μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας μας 

Το μήνυμα αυτού του αγώνα, σήμερα, είναι ακριβώς το ίδιο με σαφώς δυσκολότερους όρους για εμάς. Μέσα από την εθνική ομοψυχία και μια νέα συλλογικότητα, που οφείλουμε να αναπτύξουμε, καλούμαστε να αγωνιστούμε, ώστε η πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μας δίνεται η δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα, εμπειρίες και συμπεράσματα για το σήμερα.

Σήμερα οφείλουμε να δημιουργήσουμε νέες αξίες, σε ατομικό, συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο. Αξίες που να αναδεικνύουν αυτά που μας κληροδότησαν οι γενιές των προγόνων μας» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτην επετειακή εκδήλωση της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής με θέμα «Το 21και οι προεκτάσεις», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο