Στην επετειακή εκδήλωση για τα 60 χρόνια του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην επετειακή εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, αναφερόμενος στην πολυετή παρουσία του συλλόγου, μίλησε για έναν ιστορικό όμιλο του Αμαρουσίου που έχει αφήσει την σφραγίδα του στην πόλη φέρνοντας τα μέλη του πιο κοντά στη φύση και στην αγάπη για ζωή.

Με θερμά λόγια μίλησε και για τον δραστήριο πρόεδρο και Διοικητικό του συμβούλιο, ευχόμενος για πολλά χρόνια ακόμα να συνεχίσει να εμπνέει και να ενώνει τα μέλη του.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη βραδιά ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με μέλη του ομίλου και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για Υγεία και καλό καλοκαίρι.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι δημοτικού σύμβουλοι Ελένη Βλάχου Σταματάκη, και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από τη διάρκεια της βραδιάς για την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου.


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της βραδιάς για την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο