Στην επετειακή εκδήλωση για τα 130 χρόνια από την ανέγερση του Ζαππείου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τη μνήμη των εθνικών μας ευεργετών οι οποίοι μας άφησαν σημαντική παρακαταθήκη και αποτελούν πρότυπο ζωής και δημιουργίας, αναδεικνύοντας το Ελληνικό μεγαλείο»

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων από την ανέγερση του Ζαππείου.

Η επετειακή εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Φίλων του Ζαππείου και την Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων. Χαιρετισμούς απεύθυναν  ο Γενικός Διευθυντής της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ, Ε. Γ. Σκιαδάς, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων  Γ. Χρήστου και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ζαππείου Φ. Χατζηαθανασιάδου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Ν. Κακλαμάνης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης, εκπρόσωποι κομμάτων, πολιτιστικών φορέων και Πανεπιστημιακοί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και συναυλία με την ερμηνεύτρια Κ. Δεμίρη.

Με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισήμανε τα εξής:

« Συμπληρώνεται περισσότερο από ένας αιώνας από την ανέγερση αυτού του μοναδικού χώρου με την ισχυρή ιστορική και συμβολική αξία. Η επετειακή εκδήλωση που διοργανώθηκε με τόσο άρτιο τρόπο έδωσε την ευκαιρία σε όλους εμάς που είχαμε την τιμή να παραβρεθούμε, να τιμήσουμε τη μνήμη των εθνικών μας ευεργετών Ευάγγελου και Κωνσταντίνου Ζάππα οι οποίοι προσέφεραν πολλά στη χώρα τους και άφησαν σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Για όλους εμάς ο τρόπος που έζησαν και δραστηριοποιήθηκαν αποτελεί πρότυπο και  στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε μία χώρα που δοκιμάζεται, ότι πάντα θα υπάρχουν άξιοι άνθρωποι με όραμα που θα κρατούν την Ελλάδα όρθια και θα κάνουν τους Έλληνες περήφανους». 

 

Σχετικά αρχείαΣτην επετειακή εκδήλωση για τα 130 χρόνια από την ανέγερση του Ζαππείου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_1


Στην επετειακή εκδήλωση για τα 130 χρόνια από την ανέγερση του Ζαππείου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_2


Στην επετειακή εκδήλωση για τα 130 χρόνια από την ανέγερση του Ζαππείου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο