Στην εορταστική εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος» στη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου Ιωαν. Γιαννέλα, το μέλος Δ. Ζώη και άλλα μέλη του Δ.Σ.


 


Στο ηπειρώτικο γλέντι για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Ιωάννη Γιαννέλα, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του στους παρευρισκόμενους, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου με σκληρή δουλειά και προσπάθεια σε μία δύσκολη εποχή και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει τα ζητήματα της καθημερινότητας του πολίτη, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε κάθε γειτονιά.


Ειδικότερα, ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στην κατασκευή της νέας πλατείας στη συμβολή των οδών  Αγγ. Ίσσαρη και Νουάρου, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν άμεσα, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου.


Επίσης έκανε αναφορά στην προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου για την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι ή διαδικασία διευθέτησης βρίσκεται στο τελικό στάδιο και οδεύει προς την οριστική λύση. Παράλληλα ο κος Δήμαρχος εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά βρίσκονται κοντά στις ευπαθείς ομάδες της πόλης, σε κάθε γειτονιά,ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην μείνει χωρίς το φάρμακο του, χωρίς περίθαλψη, χωρίς φαγητό.


Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας και Βασίλης Κόκκαλης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο