Στην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων των μαθητών του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στη δόμηση της ψυχικής ανθεκτικότητας των παιδιών και των εφήβων», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων των μαθητών του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου. 

Το θέμα της εκδήλωσης ανέπτυξε η εισηγήτρια κα Φλώρα Μπακοπούλου, Παιδίατρος Εφηβικής Ιατρικής, Επιστημονική υπεύθυνη Ειδικού Κέντρου Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Κ.Ε.Ι.) και έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, Χωρέμειο Ερευνητικό Εργαστήριο, Α’ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».    

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, συμμετείχε στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλίωτη, η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές και την ομιλήτρια για την πρωτοβουλία της πάντα αυτής επίκαιρης ομιλίας, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξη του Δημάρχου Αμαρουσίου στο έργο τους. « Ως Διοίκηση είμαστε υπερήφανοι που το σχολείο αυτό λειτουργεί στα όρια του Δήμου μας και ειλικρινά γνωρίζετε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας και υποστηρίζουμε την προσπάθεια, τόσο της εκπαιδευτικής κοινότητας, όσο και των γονέων για την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση   των μαθητών του σχολείου» σημείωσε η κα Χαλιώτη.

Ακολούθησαν  τοποθετήσεις  και ανταλλαγή απόψεων από τους παρευρισκόμενους, καθώς και παρέμβαση της κας Χαλιώτη η οποία μετέφερε την προσωπική της εμπειρία ως μητέρα δύο παιδιών, κατά την περίοδο της εφηβείας τους.   

 

Σχετικά αρχείαΣτην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων των μαθητών του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο