Στην εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Παραρτήματος Αμαρουσίου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του, μαζί με την Πρόεδρο του Παραρτήματος Αμαρουσίου της οργάνωσης Β. Γεωργοπούλου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στην Πρόεδρο της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» Μ. Γιαννίρη, την Πρόεδρο του Παραρτήματος Αμαρουσίου Β. Γεωργοπούλου, και μέλη της οργάνωσης.


 


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Παράρτημα Αμαρουσίου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» με σκοπό τη στήριξη ιδρυμάτων και συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από την υποστήριξή μας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Κωφών και Βαρήκοων αλλά και για τη διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Περάματος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, εξήρε το έργο και τις πρωτοβουλίες της οργάνωσης.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην υποστήριξη από μέρους της οργάνωσης προς τη λειτουργία και τις προσπάθειες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», συγχαίροντας τα μέλη που σταθερά μέσα από τη δράση τους επιλέγουν να στέκονται αλληλέγγυοι προς αυτούς που χρήζουν υποστήριξης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Νικόλας Αλεπούς, και Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, Στέφανος Τσιπουράκης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σμυρνής, Γιώργος Ιατρίδης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι από τις όμορες περιοχές, η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» Μ. Γιαννίρη, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Αμαρουσίου της οργάνωσης Β. Γεωργοπούλου, μέλη και φίλοι της οργάνωσης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο