Στην εκδήλωση των αδελφοποιημένων σχολείων, του Λυκείου Πολεμιδιών Λεμεσού Κύπρου και του 8ου Λυκείου Αμαρουσίου συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο Πολεμιδιών Λεμεσού της Κύπρου και το 8ο Λύκειο Αμαρουσίου στην εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, με θέμα: «Οδοιπορικό στην Κατεχόμενη Κύπρο», στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο σχολείων.
|download file .jpg 208KB|


 
Η Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου, υπεύθυνη του Αθλητικού Τομέα  Ρ.Χαλιώτη, ανάμεσα στον πατέρα Λάμπρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, τον Λυκειάρχη του Λυκείου Πολεμιδιών Λεμεσού Κύπρου Κ. Μπαρρή, το Διευθυντή του 8ου Λυκείου Αμαρουσίου Δ. Λάλο, τον πρώην Διευθυντή Π. Ζέππο και καθηγητές του σχολείου.
|download file .jpg 139KB|


Το Λύκειο Πολεμιδιών Λεμεσού της Κύπρου φιλοξενεί ο Δήμος Αμαρουσίου, το οποίο ανταποδίδει την επίσκεψη του 8ου Λυκείου Αμαρουσίου στη Κύπρο, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε αδελφοποίηση των δύο σχολείων.    


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου με θέμα «Οδοιπορικό στην Κατεχόμενη Κύπρο», το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη του Αθλητικού Τομέα κα. Ρένα Χαλιώτη.


Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του κ. Δημάρχου στους καθηγητές και μαθητές του Λυκείου Πολεμιδιών Λεμεσού, καθώς και στον πατέρα Λάμπρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, η κα Χαλιώτη σημείωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός και στηρίζει πρωτοβουλίες όπως αυτήν της αδελφοποίησης μεταξύ των σχολείων, η οποία προάγει τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ συνομηλίκων και την ανταλλαγή γνώσεων από τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα των χωρών τους.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης μέσα σε ατμόσφαιρα διάχυτης συγκίνησης εκτός από την προβολή σλαϊτς, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου Πολεμιδιών Κύπρου απήγγειλαν ποιήματα, χόρεψαν και τραγούδησαν Κυπριακούς χορούς και τραγούδια από την Κατεχόμενη Κύπρο.


Το Λύκειο Πολεμιδιών Λεμεσού συνόδευαν ο Λυκειάρχης Κυριάκος Μπαρρής, η καθηγήτρια Βιολογίας Κούλα Σάββα, η καθηγήτρια Φυσικής Μαρία Συμεού, η γυμνάστρια Μαρία Χριστοφή και ο καθηγητής μαθηματικών Σάββας Σάββα
 Εκ μέρους του 8ου Λυκείου Αμαρουσίου συμμετείχαν ο Διευθυντής  Δημήτρης Λάλος, ο πρώην Διευθυντής κ. Πέτρος Ζέππος και οι καθηγητές του σχολείου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο