Στην εκδήλωση του Σ.Φ.Ε.Ε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, στην κοπή της πίτας του Σ.Φ.Ε.Ε. Από δεξιά διακρίνονται ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Γ.Γ Υγείας Νικόλαος Πολύζος, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Ε Διονύσης Φιλιώτης, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Φ Ιωάννης Τούντας, ο πρώην Πρύτανης του Ε.Μ.Π κ. Δημόπουλος.
|download file .jpg 87KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, με τον Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας Γιάννη Κυριόπουλο, και τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β Ιωάννη Ροτζιώκο.
|download file .jpg 81KB|


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας επ’ ευκαιρία του νέου έτους, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Στη διάρκεια της βραδιάς που ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου, ο κ. Πατούλης, αντάλλαξε απόψεις με τους παριστάμενους σχετικά με τα τρέχοντα θέματα στο χώρο της Υγείας.


Τους προσκεκλημένους, ανάμεσα στους οποίους ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υγείας Νικόλαος Πολύζος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Δημόπουλος, ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων Ιωάννης Τούντας, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου ʼμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β) Ιωάννης Ροτζιώκος, ο Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος, ο πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Δημόπουλος, υποδέχτηκαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος Διονύσης Φιλιώτης, και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ του Σ.Φ.Ε.Ε. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο