Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος για την κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος Δ. Φιλιώτη.
|download file .jpg 61Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΣΦΕΕ Δ. Φιλιώτη, τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου Στ. Κομνηνό, τη Γενική Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης Α. Δρέττα, τον Γενικό Γραμματέα Υγείας Ν. Πολύζο, τον Πρόεδρο του ΕΟΦ Γ. Τούντα και μέλη του Δ.Σ. του ΣΦΕΕ.
|download file .jpg 84Kb|


Στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) για την κοπή της πίτας 2010 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και Πρόεδρου του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ.

Στη λιτή εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ Διονύσιος Φιλιώτης τόνισε ότι ο ΣΦΕΕ είναι σύμμαχος της Πολιτείας και στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τη διαμόρφωση των αλλαγών που πρέπει να γίνουν συμβάλει με ολοκληρωμένες θέσεις για όλα τα θέματα, συνδράμοντας το έργο της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της σπατάλης στο χώρο της υγείας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης αντάλλαξε απόψεις με τον κ. Φιλιώτη για τις ευρύτερες αλλαγές που προωθούνται στο χώρο της υγείας και ειδικότερα στο χώρο του φαρμάκου, καθώς και για την επιτακτική ανάγκη καθολικής εφαρμογής της  μηχανογράφησης και του τεχνολογικού εκσυχρονισμού στο σύστημα υγείας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Στέφανος Κομνηνός και η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κα Αθηνά Δρέττα, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Υγείας κ. Νίκος Πολύζος, ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Γιάννης Τούντας, ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο