Στην εκδήλωση του συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Αττικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσιου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμή χειραψία με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Γ. Μπάκα στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Φυσιοθεραπείας στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Γ. Μπάκα , τον Πρόεδρο του συλλόγου φυσιοθεραπευτών Αττικής Ιωαν. Μαρμαρά, τον Αντιπρόεδρο Ιωαν. Σωτηράλη, την Ταμία του συλλόγου ʼρτ. Δρόσου. Επίσης τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντ. Παρτσινέβελο, την εκπρόσωπο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελ. Γιαννακόπουλου και εθελοντές του Δήμου.


Στην εκδήλωση του Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Αττικής στο Μαρούσι για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Φυσιοθεραπείας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012.


Στο περίπτερο που είχε στηθεί στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου τα μέλη του συλλόγου ενημέρωσαν το κοινό για τα θέματα που αφορούν στη φυσιοθεραπεία, καθώς και τη χρησιμότητά της, διανέμοντας παράλληλα έντυπο υλικό με χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες για τους πολίτες.


Ο κος Πατούλης επισκεπτόμενος το περίπτερο είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών κο. Γεώργιο Μπάκα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Αττικής κο Ιωάννη Μαρμαρά και μέλη του Συλλόγου.
Παράλληλα τους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υποστηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου φυσιοθεραπευτών Αττικής, ανταποκρινόμενος θετικά στο αίτημά τους για μία ευρεία συνάντηση με τους επαγγελματίες υγείας, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και κυρίως τους συμβεβλημένους με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο