Στην εκδήλωση του Σικιαριδείου Ιδρύματος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Στέφανο Τσιπουράκη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, τον Πρόεδρο του Σικιαριδείου Ιδρύματος κ. Συμεών Σικιαρίδη, μέλη του Δ.Σ., γονείς και μέλη του Ιδρύματος.
|download file .jpg 147KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με συμπολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Σικιαριδείου Ιδρύματος.
|download file .jpg 168KB|


Παρουσία του Δ.Σ. του Σικιαριδείου Ιδρύματος, των εργαζομένων του, των παιδιών και των οικογενειών τους, οι εργαζόμενοι στο υποκατάστημα του σούπερ μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος στο Μαρούσι προσέφεραν τρόφιμα στο Ίδρυμα για τις ανάγκες των ευπαθών οικογενειών, με την ευκαιρία του Εορτασμού του Παγκόσμιου Έτους Εθελοντισμού.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και οι Αντιδήμαρχοι, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης  κ. Στέφανος Τσιπουράκης και Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.                  


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη το προσωπικό στο σούπερ μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του και υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα που δίνει ο Δήμος Αμαρουσίου στην κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, προωθώντας την κοινωνική επιχειρηματικότητα που έχει αποκλειστικό σκοπό το κοινωνικό όφελος.       


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι χορωδίες του προσωπικό του υποκαταστήματος και του Σικιαριδείου Ιδρύματος, καθώς η χορευτική του ομάδα διάνθισαν μουσικά και χορευτικά την εκδήλωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο