Στην εκδήλωση Διατροφή –Άσκηση- Υγεία εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την οικοδόμηση ενός υγιούς προτύπου διατροφής για όλες τις ομάδες πληθυσμού, που σε συνδυασμό με την άσκηση, συμβάλουν αποτελεσματικά στη διατήρηση της καλής υγείας

Στην εκδήλωση με θέμα: «Διατροφή- Άσκηση –Υγεία», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης, το Σάββατο 28 Απριλίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Το χαιρετισμό και το μήνυμα  του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη,  μετέφερε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη.

«Χαιρετίζουμε τη σημερινή εκδήλωση που δείχνει το δρόμο για τη σωστή διατροφή, μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα, ψάρι και ελαιόλαδο και παράλληλα έρχεται να μας ενημερώσει σε θέματα υγείας και να μας ευαισθητοποιήσει για τα οφέλη της άσκησης και του αθλητισμού. Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την οικοδόμηση ενός υγιούς προτύπου διατροφής για όλες τις ομάδες πληθυσμού, που σε συνδυασμό με την άσκηση, συμβάλουν αποτελεσματικά στη διατήρηση της καλής υγείας.
Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και δηλώνουμε τη βούληση μας να είμαστε πάντα στο πλευρό τους προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών»
υπογράμμισε η κα Χαλιώτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησαν ο κ. Αντώνης Καφάτος, Καθηγητής Ιατρικής – Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας, ο κ. Δημοσθένης Ταμπάκος, Χρυσός και Αργυρός Ολυμπιονίκης ενόργανης γυμναστικής, ο κ. Σπυρίδων Κανελλάκης Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδας, ο κ. Δημήτριος Γρηγοράκης Διδάκτωρ Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ο κ. Νικόλαος Κατσαρός τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ, Επιστημονικός συνεργάτης Δημόκριτου,  η κα Βούλα Ζυγούρη, Αργυρή Ολυμπιονίκης Πάλης, Γ.Γ. Ελλήνων Ολυμπιονικών και η κα Σοφία Παπαδοπούλου Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοϊας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής κα Υρώ Δασκαλάκη. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση Διατροφή –Άσκηση- Υγεία εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου (1)


Στην εκδήλωση Διατροφή –Άσκηση- Υγεία εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο