Στην εκδήλωση βράβευσης του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου» του Κόσμου για το 2015 εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην  εκδήλωση βράβευσης του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου» του Κόσμου για το 2015 που διοργάνωσε στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών ο ΣΕΓΑΣ και η Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων (AIMS), εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Παρουσία εκπροσώπων από τον πολιτικό και αθλητικό χώρο τιμήθηκαν με τα βραβεία καλύτερων μαραθωνοδρόμων: ο Τζιρμέι Τζεμπρεσλασιέ (χρυσός Παγκοσμιονίκης), ο Έλιουντ Κιπτζόγκε (καλύτερη επίδοση της χρονιάς), η Γκλαντίς Τζερόνο (καλύτερη επίδοση της χρονιάς)και η Μάρε Ντιμπάμπα (Χρυσή Παγκοσμιονίκης). Επίσης απονεμήθηκαν και τα Ειδικά Βραβεία της AIMS και του ΣΕΓΑΣ σε διεθνείς Μαραθωνίους και προσωπικότητες.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κου Γιώργου Πατούλη μαζί με τα θερμά συγχαρητήρια του για τη σημαντική πρωτοβουλία βράβευσης των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων του κόσμου, μετέφερε στους διοργανωτές κ. Κώστα Παναγόπουλο και Mr. Paco Borao,  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.

Τους συνεχάρη επίσης για την απονομή βραβείων, που αναδεικνύουν -όπως ανέφερε- το κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσωπο των αγώνων, εκφράζοντας την ολόθερμη υποστήριξη του  κου Πατούλη στην ανάπτυξη του Κινήματος του Μαραθωνίου, ενώ αναφερόμενη στον Μαρουσιώτη Σπύρο Λούη, τον πρώτο Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμο των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, σημείωσε ότι « το αθλητικό πνεύμα και τα ολυμπιακά ιδεώδη για τα οποία αγωνίστηκε αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενιές.»                                   

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση βράβευσης του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου» του Κόσμου για το 2015 εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου (1)


Στην εκδήλωση βράβευσης του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου» του Κόσμου για το 2015 εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο