Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προώθησε το Αρχηγείο του Π.Σ το έγγραφο του Σ.Π.Α.Π προς διερεύνηση της υπόθεσης των τουρκικών δολιοφθορών σε βάρος δασών στο Πεντελικό

Print Friendly, PDF & Email
Τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών του εγγράφου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) ζητώντας επίσημη ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση των τουρκικών δολιοφθορών με εμπρησμούς ελληνικών δασών, και στο Πεντελικό όρος, που αποκάλυψε ο Τούρκος πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ γνωστοποιεί το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος με έγγραφό του προς το Σύνδεσμο.


Το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος προέβη στην εν λόγω ενέργεια σε απάντηση του εγγράφου του Σ.Π.Α.Π που διαβίβασε στις αρχές Μαΐου στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και στο Αρχηγείο του Π.Σ σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 06/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου για «Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π για τις ενέργειες του Σ.Π.Α.Π αναφορικά με τις αποκαλύψεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για δολιοφθορές με εμπρησμούς δασών κατά της Ελλάδας και των σχετικών απαντήσεων από τους αρμόδιους φορείς. Λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες από το Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π».


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ Π.Σ. ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣΜετάβαση στο περιεχόμενο