Στην εικαστική – φιλανθρωπική βραδιά με τίτλο ‘Του κόσμου τα Φυλαχτά’ συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη δασκάλα των Eικαστικών Τμημάτων Ε.Γραφάκου στην εικαστική – φιλανθρωπική βραδιά ‘Του κόσμου τα Φυλαχτά’, παρουσία δεκάδων φίλων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.Στιγμιότυπο από την παρουσίαση και διάθεση των χειροποίητων φυλαχτών για το 2012 από τις μαθήτριες των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών και Κοσμήματος για τα παιδιά της ‘Κιβωτού του Κόσμου’.


Μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες είχε η εικαστική – φιλανθρωπική βραδιά με τίτλο:’Του κόσμου τα Φυλαχτά’, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012.


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου οι μαθήτριες από τα Τμήματα Εφαρμοσμένων Τεχνών και Κοσμήματος με δασκάλα την κα Μαλβίνα Γραφάκου δημιούργησαν και διέθεσαν χειροποίητα Φυλαχτά για 2012, για τα παιδιά της ‘Κιβωτού του Κόσμου’, έναν μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε δεκάδες μέλη και φίλους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τις μαθήτριες από τα Τμήματα Εφαρμοσμένων Τεχνών και Κοσμήματος για την πρωτοβουλία τους και την εθελοντική προσφορά τους για τα παιδιά της ‘Κιβωτού του Κόσμου’, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλέσμα αυτό, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη  σπουδαιότητα που έχει στην παρούσα δύσκολη συγκυρία η αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια προς τον συνάνθρωπό μας.                     


Τη φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα πλαισίωσε με τραγούδια και κιθάρα ο Πάνος Μπούσαλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο