Στην αποκριάτικη συνεστίαση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του στην αποκριάτικη συνεστίαση της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου. Μαζί του η πρόεδρος της Χορωδίας Τ. Λαζάρου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τη δημοτική σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη, με τον σύζυγό της στην εκδήλωση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου. 


 


Μία ζεστή φιλική βραδιά μοιράστηκαν οι χορωδοί με τις οικογένειές τους που βρέθηκαν στην αποκριάτικη συνεστίαση που διοργάνωσε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου. Κοντά τους βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, μίλησε με θερμά λόγια για τη Μικτή Χορωδία του Δήμου που έχει συνδέσει το όνομά της με την μέχρι πρότινος μαέστρο της Τερψιχόρη Παπαστεφάνου, και ευχήθηκε στους χορωδούς να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους ακούραστα και με τον ίδιο ζήλο κάνοντας υπερήφανο το Μαρούσι.


Από την πλευρά της η πρόεδρος της Χορωδίας Τούλα Λαζάρου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο που τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της Χορωδίας και στηρίζει σταθερά το έργο της.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, η μαέστρος της Μικτής Χορωδίας Όλγα Αλεξοπούλου, μέλη και φίλοι της Χορωδίας.
                                 
                 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο