Στην αποκριάτικη συναυλία μελοδραματικής και μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, τη δημοτική σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη, τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου, και τη συνεργάτιδά της Ε. Χοζού.
Στιγμιότυπα από την μουσική παράσταση.


 


Στη βραδιά μελοδράματος και μονωδίας με αποκριάτικο ύφος και περιεχόμενο που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, χειροκροτώντας την προσπάθεια των συντελεστών της παράστασης.


Στη διάρκεια της συναυλίας η καθηγήτρια του Ωδείου Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, με τη συνοδεία στο πιάνο του Μανώλη Παπαγιάννη, παρουσίασε οπερέτες από την παλιά Αθήνα, από τον Αττίκ, τον Γιαννίδη, τον Χαιρόπουλο μέχρι τον Χατζηδάκι συνδυάζοντας το τραγούδι με το θεατρικό παιχνίδι. Την επιμέλεια της μουσικής συναυλίας είχε η Διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου.


Στον χαιρετισμό του προς το ακροατήριο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τη Διευθύντρια του Ωδείου και τους συντελεστές της παράστασης για την εμφάνισή τους. Αναφερόμενος στη σημαντική αύξηση που έχει καταγραφεί στα μέλη του Ωδείου αλλά και στα νέα τμήματα που έχει δημιουργήσει, έχοντας ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών σπουδαστών, χαρακτήρισε την επιτυχή αυτή διαδρομή αποτέλεσμα των προσπαθειών διεύθυνσης και καθηγητών στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, γεγονός για το οποίο τους ευχαρίστησε.
 
Παρόντες στην αποκριάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, η συνεργάτης του Ωδείου Ελένη Χοζού, εκπρόσωποι συλλόγων κ.α.


 


 


 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο