Στην ανακατασκευασμένη βιοκλιματική πλατεία Αγίας Λαύρας γιόρτασε το Μαρούσι τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, παραμονή της εορτής του ομώνυμου παρεκκλησίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την τέλεση του εσπερινού παραμονή της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο ομώνυμο παρεκκλήσι στην πλατεία Αγίας Λαύρας.Πλήθος πιστών τίμησε με την παρουσία του τον εσπερινό και τη λιτάνευση της ιερής εικόνας παραμονή της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.Νέα αισθητική και όψη απέκτησε η πλατεία Αγίας Λαύρας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρισταμένους.


 


Παρουσία πλήθους πιστών στο ομώνυμο παρεκκλήσι της πλατείας Αγίας Λαύρας γιόρτασε το Μαρούσι τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, μετά την ολοκλήρωση των έργων βιοκλιματικής ανάπλασης της πλατείας. Στον πανηγυρικό εσπερινό και στη λιτάνευση της ιερής εικόνας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εορταστικές εκδηλώσεις, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνομίλησε με τους παρισταμένους, οι οποίοι και του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση του έργου και τη νέα όψη της πλατείας.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε ότι ήταν δέσμευση της Διοίκησης να παραδώσει στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης μία πλατεία σύγχρονη, πιο όμορφη και λειτουργική που μαζί με τους ανακατασκευασμένους βιοκλιματικούς πεζοδρόμους το κέντρο της πόλης έχει αποκτήσει νέα αισθητική. Ενημέρωσε, επίσης, ότι πολύ σύντομα, μετά και την αποπεράτωση της υπογειοποίησης του σταθμού της ΔΕΗ που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, θα γίνουν και τα εγκαίνια της πλατείας.


Παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, και Αθανάσιος Βελής, καθώς και οι νεοεκλεγείσες δημοτικές σύμβουλοι Ελένη Βλάχου – Σταματάκη και Κατερίνα Φραγκάκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο