Στην αθλητική διοργάνωση του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Θρ. Δάλλα και τη σύζυγο του και τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Ν. Αλεπού.Στιγμιότυπο από τους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων «Κύπελο 5» που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, στο πλαίσιο του αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.


Τους αγώνες που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στο Μαρούσι, στο πλαίσιο του αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο. Θρασύβουλο Δάλλα.
Οι αγώνες περιελάμβαναν υπερπήδηση εμποδίων «Κύπελο 5». 


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχία της αθλητικής διοργάνωσης, με τη συμμετοχή αθλητών από όλους τους Ιππικούς Συλλόγους της Αττικής, καθώς  για  το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που διατηρεί και προάγει ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, ευχόμενος   καλή επιτυχία σε κάθε αθλητική δραστηριότητά τους.


Ο κος Δάλλας εκ μέρους του Δ.Σ. εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία, το ενδιαφέρον και την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου να παρέχει υψηλής ποιότητας αθλητικές υπηρεσίες στα μέλη και τους φίλους του Ομίλου.  


Τους αγώνες παρακολούθησε επίσης ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς.
  

Μετάβαση στο περιεχόμενο