Στελέχωση ομάδων εθελοντών πυροπροστασίας στον Δήμο Αμαρουσίου για την περιφρούρηση δημοτικών κοινόχρηστων χώρων πρασίνου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου οργανώνει εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας σε μία προσπάθεια να αξιοποιήσει με τρόπο οργανωμένο και εποικοδομητικό τους εθελοντές για την προστασία από τις πυρκαγιές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του Δάσους Συγγρού όπως και άλλων ευπαθών κοινόχρηστων χώρων πρασίνου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αμαρουσίου.


Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές που επιθυμούν να ενεργοποιηθούν και να στελεχώσουν τις εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας, παρακαλούνται να απευθυνθούν στον Δήμο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, 3ος όροφος, γραφείο υποδοχής) προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.


Οι εθελοντές που θα δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν την απαιτούμενη εκπαίδευση και καθοδήγηση προκειμένου να μπορούν να συνδράμουν αποτελεσματικά.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από 8:30 π.μ. έως 4 μ.μ. στο τηλέφωνο 2132038325.

Μετάβαση στο περιεχόμενο