Στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου και εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στην 15η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία

Print Friendly, PDF & EmailΟ  Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ευχαριστεί θερμά την ιατρό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλέμινγκ για τη σημαντική υποστήριξη και στην 15η Εθελοντική Αιμοδοσία.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Διοικητή του Α.Τ. Αμαρουσίου, Αστυνόμο Α’  Σπ. Κρεζία στη διάρκεια συνομιλίας και έκφρασης ευχαριστιών στον αστυνομικό και στην εθελόντρια, που συμμετείχαν ανάμεσα στα στελέχη του Τμήματος και στους εκατοντάδες πολίτες στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Διοικητή του Α.Τ. Αμαρουσίου, Αστυνόμο Α’  Σπ. Κρεζία και στελέχη του Τμήματος, καθώς και με το προσωπικό και  τις εθελόντριες του Δήμου Αμαρουσίου, που βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή της 15ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας.  


 


Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη για συμμετοχή στην 15η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που αποτελεί ύψιστη πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος.      


Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, Αστυνόμος Α’ κος Σπυρίδων Κρεζίας με στελέχη του Τμήματος, καθώς και εκατοντάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες και εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου, προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξή τους στο συνάνθρωπο.


Στην 15η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης «Αμαρύσια ʼρτεμις», με την υποστήριξη του κινητού συνεργείου αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», συγκεντρώθηκαν 204 φιάλες αίμα, μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και τις ανώδυνες ειδικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν οι προσερχόμενοι εθελοντές αιμοδότες.  


Με τις φιάλες αίμα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών που απευθύνονται σε αυτήν.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στους εθελοντές αιμοδότες και συνομιλώντας μαζί τους, τους εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την ευαισθησία και ανιδιοτελή προσφορά τους που αποτελεί ύψιστο δώρο ζωής.
Παράλληλα, εξήρε τη συμμετοχή του αστυνομικού προσωπικού του Α.Τ. Αμαρουσίου και συγχαίροντας το Διοικητή κο Κρεζία μεταξύ άλλων σημείωσε:
«Η συμμετοχή εσάς προσωπικά και μελών του Αστυνομικού Τμήματος στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας, αποτελεί μία ακόμη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης από εσάς προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, αξίες που υπηρετείτε με συνέπεια, ως μέλη του Σώματος της  Ελληνικής Αστυνομίας.      
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που οι αντοχές της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, ενωμένες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη διατήρηση των αρχών και των αξιών μας και να προσφέρουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.»     


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους την εταιρεία 3Ε που προσέφερε τους χυμούς και τα νερά και την Αρτοποιία «Μακρής», και το Φούρνο “Παπασυμεών” για τα αλμυρά.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο