Στα εγκαίνια του παραρτήματος Αμαρουσίου – Κηφισιάς της ΕΝ.Ε.Ο.Ν, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζει τα μέλη της Ένωσης στα βόρεια προάστια.
|download file .jpg 88 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στις εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα.
|download file .jpg 99 Kb|


Στην εκδήλωση των εγκαινίων του παραρτήματος Αμαρουσίου – Κηφισιάς της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα (ΕΝ.Ε.Ο.Ν), παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζοντας στα βόρεια προάστια την ΕΝ.Ε.Ο.Ν, μία γυναικεία ένωση με δεκάχρονη ενασχόληση με καίρια ζητήματα της ελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας και αποστολή την υποστήριξη της οικογένειας και της νεότητας.

Στο χαιρετισμό τους προς τις παρευρισκόμενες μέλη της ένωσης κατά την εκδήλωση των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Είναι χαρά μας που ένα γυναικείο σωματείο με ενεργό δράση και συμμετοχή στο ελληνικό κοινωνικό γίγνεσθαι βρίσκεται κοντά μας. Η ΕΝ.Ε.Ο.Ν ως θεματοφύλακας της ελληνικής παράδοσης, των ηθών και εθίμων του λαού και του τόπου μας, ως στυλοβάτης της οικογένειας και των νέων, έχει επιδείξει ενδιαφέρουσα κοινωνική προσφορά και δράση. Ως Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, οι αναζητήσεις και δραστηριότητες της Ένωσης αγγίζουν απόλυτα τις κοινωνικές ανησυχίες και προτεραιότητες μας για την πόλη μας. Για αυτό και ως Δήμος βρισκόμαστε κοντά σε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την κοινωνική πρόοδο αλλά και συνεργαζόμαστε με τους φορείς που έχουν αυτή ως αποστολή τους».

Η Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα (ΕΝ.Ε.Ο.Ν), μη κερδοσκοπική οργάνωση, από το 2001 οπότε δημιουργήθηκε, επιδεικνύει ενδιαφέρον για κάθε πρόβλημα ή ζήτημα που αφορά στις Ελληνίδες ως γυναίκες, συζύγους ή μητέρες στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η ΕΝ.Ε.Ο.Ν έχει ως στόχο τη διαφύλαξη της οικογενειακής ειρήνης, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την προστασία και υποστήριξη της νεότητας και της γυναίκας στους οικογενειακούς προβληματισμούς της.

Σήμερα η Ένωση αριθμεί περισσότερα από 1.000 ενεργά μέλη, και με τα εγκαίνια του παραρτήματός Αμαρουσίου – Κηφισιάς με έδρα το Μαρούσι και πρόεδρο την Εύα Κουλουριώτη, αριθμεί συνολικά έξι παραρτήματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο