Στα εγκαίνια του «Εκκλησιαστικού Παντοπωλείου» στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρευρίσκεται στον εσπερινό και στον αγιασμό των εγκαινίων του «Εκκλησιαστικού Παντοπωλείου», χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου. Παρευρίσκονται επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Επ. Κατσιγιάννης, οι Ιερείς των ενοριών της πόλης, τα φιλόπτωχα ταμεία των ενοριών και δεκάδες πιστοί.
|download file .jpg 153KB|


 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος αγιάζει το «Εκκλησιαστικό Παντοπωλείο».
|download file .jpg 137KB|

 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο και τον Πατέρα Λάμπρο του Ι.Ν. Κοσμά του Αιτωλού στο «Εκκλησιαστικό Παντοπωλείο»
|download file .jpg 123KB|


Στην τελετή  εγκαινίων του «Εκκλησιαστικού Παντοπωλείου» στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011.


Στον εσπερινό και στον αγιασμό των εγκαινίων παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, οι Ιερείς των Ενοριών της πόλης, τα φιλόπτωχα ταμεία των Ενοριών, και δεκάδες πιστοί.     


Το Εκκλησιαστικό Παντοπωλείο έχει συσταθεί και θα λειτουργεί με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, με σκοπό την ανακούφιση οικογενειών, οι οποίες λόγω της οικονομικής κρίσης στερούνται ακόμη και των αναγκαίων για την επιβίωσή τους.


Το Παντοπωλείο στηρίζεται στις προσφορές των Ταμείων Ενοριακής Δράσης της Μητρόπολης, αλλά και στη εθελοντική προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο