Στα εγκαίνια της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop στο HELEXPO Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop στο HELEXPO Μαρούσι.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Κ. Μανιάτη, τον Πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO Α.Ε Τ. Τζήκα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ HELEXPO Α.Ε Κ. Ποζρικίδη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Β. Αιγαίου Η. Βερβέρη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την ξενάγησή του στην έκθεση.


 


Στα εγκαίνια της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop και στο “1ο Boutique Show Athens” που φιλοξενούνται από 14 έως 16 Μαρτίου 2014, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του HELEXPO Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Πρόκειται για την πρώτη Διεθνή Detrop που διοργανώνεται στην Αττική και φιλοξενείται στις μετονομαζόμενες πλέον σε ΔΕΘ HELEXPO Μαρούσι εγκαταστάσεις του εθνικού εκθεσιακού φορέα κατ’ εφαρμογή συμφώνου συνεργασίας που πρόσφατα υπεγράφη θέτοντας όλες τις δραστηριότητες της ΔΕΘ HELEXPO στον νομό υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.


Η Detrop είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση τροφίμων στην Ελλάδα έκθεση που ενσωματώνει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία των 22 προηγούμενων διοργανώσεων της στη Θεσσαλονίκη και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική παραγωγή τροφίμων σε έναν επιλεγμένο και διεθνή κύκλο αγοραστών.


Στον χαιρετισμό του στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, καλωσόρισε το αναβαθμισμένο ‘Detrop Boutique Show Athens’ στο Μαρούσι, και αναφερόμενος στο σύμφωνο συνεργασίας που έχει ενεργοποιήσει εδώ και λίγο καιρό ο Δήμος Αμαρουσίου με τη ΔΕΘ HELEXPO, μίλησε για μία συνεργασία που εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα καθώς με τον Δήμο Αμαρουσίου αποκτά έναν δυνατό σύμμαχο στην Αττική. «Η 23η Detrop μετοικεί στην Αττική και στο Helexpo Μαρούσι και εγκαινιάζει τη νέα αυτή εποχή. Μέσα από αυτή την αμοιβαία επωφελή συνεργασία αφενός προωθούνται τα στρατηγικά σχέδια της ΔΕΘ HELEXPO για επέκταση και στην αγορά της Αθήνας αφετέρου τίθεται ο Δήμος Αμαρουσίου ως έδρα της προσπάθειας αυτής. Πρόκειται για μία συνεργασία που «χτίζει» μία προνομιακή σχέση με τον Δήμο και τους δημότες μας, αλλά εμπεριέχει και κοινωνικό περιεχόμενο καθώς μέσα από τις διοργανώσεις της ΔΕΘ HELEXPO στο Μαρούσι αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης».


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO Α.Ε Τάσος Τζήκας, μιλώντας για τη συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, ανέφερε ότι αποτελεί τον εκθεσιακό κόμβο της ΔΕΘ HELEXPO στην Αθήνα για τα επόμενα χρόνια με στόχο την αναβάθμιση της εκθεσιακής παρουσίας της στην Αττική και εστίασε στη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης έκθεσης για το εξαγωγικό εμπόριο στην προώθηση εγχώριων προϊόντων ονομασίας προέλευσης.
Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Ηρακλής Βερβέρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης κ.α.


 


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο