Στα εγκαίνια της νέας παιδοχειρουργικής κλινικής στο «ΜΗΤΕΡΑ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
|download _.jpg file 85 KB|

Μία από τις αρτιότερες παιδοχειρουργικές κλινικές της χώρας μας στο μαιευτήριο «ΜΗΤΕΡΑ» εγκαινίασαν χτες ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Ομίλου MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος.


Το μαιευτήριο «ΜΗΤΕΡΑ», που ανήκει στον όμιλο MIG, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αμαρουσίου και παρέχουν σύγχρονες υπηρεσίες υγείας.


|download _.jpg file 121 KB|

Εγκαινιάζοντας τη νέα παιδοχειρουργική κλινική ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ιδιωτικός τομέας όταν λειτουργεί στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού μπορεί να εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες και με την επιδότηση των ασφαλιστικών ταμείων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, ιατρός κ. Γιώργος Πατούλης και πρώτος επανεκλεγείς, στο νέο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μιλώντας στην εκδήλωση των εγκαινίων εξέφρασε την ικανοποίησή του γι΄αυτή την τόσο σημαντική επένδυση του νοσηλευτικού ιδρύματος «ΜΗΤΕΡΑ» που  παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις είναι σε θέση να προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο στον ευαίσθητο τομέα της υγείας των μικρών παιδιών και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το «ΜΗΤΕΡΑ» θα διεκδικήσει τις αντίστοιχες ιατρικές υπηρεσίες προς όφελος των κατοίκων του Αμαρουσίου.Ο Πρόεδρος του Ομίλου MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος αναφερόμενος στη νέα παιδοχειρουργική κλινική τόνισε ότι αυτή αποτελεί μια σημαντική επένδυση του Ομίλου, χωρίς ανταποδοτικό χαρακτήρα, με στόχο την προσφορά επιστημονικής γνώσης και υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο