Στα εγκαίνια της εορταστικής διοργάνωσης «Όνειρο Χριστουγέννων» στο Helexpo Palace παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Διευθυντή του Εκθεσιακού Κέντρου Φ. Ευρυγένη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Κ. Δήμου, και τον Αν. Γενικό Διευθυντή ΔΕΘ-HELEXPO Α. Τσαξιρλή.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και το γιο τους Αλέξανδρο, κατά την περιήγησή τους στη διοργάνωση, και σε αναμνηστική φωτογραφία με χριστουγεννιάτικο φόντο.Το περίπτερο προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου στο χώρο της διοργάνωσης.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Κ. Δήμου, και τις συζύγους τους.


 


 


Στην τελετή εγκαινίων της εορταστικής διοργάνωσης «Όνειρο Χριστουγέννων» και της αφής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που ετοίμασε η ΔΕΘ HELEXPO στο Μαρούσι και πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους επισκεπτών, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Κατά την επίσκεψή του στους χώρους της «γιορτής», ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, συνοδευόμενους από τους διοργανωτές και τη σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη, περιηγήθηκε στους διαδρόμους και στα εορταστικά περίπτερα, ανάμεσα στα οποία και στο περίπτερο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου όπου κάθε πολίτης μπορεί να ενισχύσει με τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υποστήριξης προσφέροντας τους, στους ίδιους και τα παιδιά τους, τη θαλπωρή των γιορτών και το μήνυμα ελπίδας των Χριστουγέννων.


Σε έναν ονειρικά διαμορφωμένο χώρο βγαλμένο σαν από τα παραμύθι, ένας μαγικός παιχνιδόκοσμος με καρουσέλ, τραμπολίνο, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια περιμένει όλα τα παιδάκια. Μία υπέροχη Καστροπολιτεία του σκηνογράφου Αντώνη Χαλκιά, με τον ʼη Βασίλη να υποδέχεται μικρούς και μεγάλους φίλους, ένα πλούσιο μπαζάρ δώρων, exclusive beauty για την ομορφιά, βιβλία, μουσικές εκπλήξεις, face painting καθώς και το 300 τ.μ. παγοδρόμιο, συνθέτουν ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα καταπλήξει κάθε φίλο των Χριστουγέννων, μικρό και μεγάλο.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο χώρος «Digital Christmas – eGaming», η μοναδική και μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις πτυχές της ψηφιακής ψυχαγωγίας, το απόλυτο βασίλειο των Video Games και του ηλεκτρονικού αθλητισμού.


Με το άναμμα των φώτων στο χριστουγεννιάτικο δέντρο δόθηκε και το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής στους στεγασμένους χώρους του Helexpo Μαρούσι, η αυλαία της οποίας θα πέσει τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο