Στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Eye Create» στο the Mall Athens παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, ανάμεσα στον Πρύτανη της Σχολής Καλών Τεχνών Γ. Χαρβαλιά, τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε Δ. Παπακωνσταντίνου, την Αντιδήμαρχο Αθηναίων Ε. Κοντοσταθάκου, τον Διευθυντή Επικοινωνίας της Novartis Hellas Φ. Δεστεμπασίδη, και τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ο.Ε Α. Πολυχρονάκο.


 


 


Στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Eye Create» που διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Οφθαλμολογικών Εταιρειών (Ε.Ο.Ο.Ε.) και η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε.) στο the Mall Athens σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) και με την υποστήριξη της Novartis Hellas, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


H έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την προάσπιση του αγαθού της όρασης, με τίτλο «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη».


Η ανάληψη της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας πραγματοποιείται με γνώμονα την αναγκαιότητα ενημέρωσης του ελληνικού πληθυσμού με απώτερο στόχο την προστασία του αγαθού της όρασης, ειδικότερα, μάλιστα, σε περιοχές με δύσκολη υγειονομική πρόσβαση.


Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολιτικών εκπροσώπων, εκπροσώπων της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας και φορέων Υγείας αλλά και προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος, της τέχνης και του πολιτισμού.


Τα έργα που θα φιλοξενηθούν στο χώρο του THE MALL Athens από τις 12/10 έως 19/10 σε μία έκθεση ανοιχτή για το κοινό, έχουν φιλοτεχνήσει οι αριστούχοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, με πρόβλημα όρασης, Γεωργία Γερογιάννη και Φώτης Φλεβοτόμος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο