Στα εγκαίνια της Γ’ Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλα Αλεπού, το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή, τις καθηγήτριες Ξένια Αντωνέλλου και Ελεάννα Μαρτίνου, χαιρετίζοντας τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνομιλεί με σπουδαστές. Μαζί του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς.Με ιδιαίτερη προσήλωση επισκέπτες παρατηρούν τα εκτιθέμενα έργα.


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Γ’ Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου όπου παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες των σπουδαστών των τμημάτων στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Μαθητές και καθηγητές έδωσαν το «παρών» στη βραδιά των εγκαινίων ξεναγώντας τους φίλους επισκέπτες στην έκθεση και περιγράφοντας τις συνθέσεις.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλα Αλεπού, και το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή, θαύμασε τα έργα των σπουδαστών του Κέντρου και συνεχάρη τις καθηγήτριες Ξένια Αντωνέλλου και Ελεάννα Μαρτίνου, για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της προσπάθειάς των μαθητών τους.


Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους ο Γιώργος Πατούλης, μίλησε με ενθουσιασμό για την καλλιτεχνική δημιουργία που παράγει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού διαβεβαιώνοντας τους συμμετέχοντες στα τμήματα ότι η δημιουργία δεν θα ανακοπεί ούτε τα επόμενα χρόνια. «Έχουμε αποδείξει ότι δίνουμε προτεραιότητα σε δράσεις και προγράμματα που προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στους πολίτες και συμβάλλουν στην τόνωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας της πόλης» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος.


Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) και θα είναι ανοικτή για τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο