Στα εγκαίνια της ανακαινισμένης Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΚΑΤ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Υποδιοικήτρια της Α’ ΔΥΠΕ Αττικής Αικ. Αποστόλου, το Διοικητή του Νοσοκομείου «ΚΑΤ» Ευαγ. Παπαφράγκα, το Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Δ. Μπάμπαλη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα εγκαίνια της ανακαινισμένης Καρδιολογικής Κλινικής.
|download file .jpg 93 KB|


 


 


Στα εγκαίνια της ανακαινισμένης Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΚΑΤ», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελο Παπαφράγκα, καθώς και με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για θέματα που αφορούν τον ιατρικό κλάδο και την προαγωγή της νοσοκομειακής περίθαλψης επ’ ωφελεία των Μαρουσιωτών, σημειώνοντας:«Ανακαινίσεις όπως αυτή της Καρδιολογικής Κλινικής συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και στην αναβάθμιση του επιπέδου της νοσοκομειακής φροντίδας».
 
Αναφέρθηκε επίσης στην αξία που αποδίδει ο Δήμος Αμαρουσίου στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών, αλλά και στις πρωτοβουλίες και ενέργειες που έχουν αναληφθεί τόσο από το Δήμο, όσο και από το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για αυτό το σκοπό.


Νωρίτερα ο κ. Δήμαρχος με το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό  προσωπικό  είχε παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία για την εορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο