Στα εγκαίνια της έκθεσης “VIVE LA FRANCE” της Γαλλίας εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΤο θερμό καλωσόρισμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη μετέφερε στους διοργανωτές της έκθεσης “VIVE LA FRANCE” στο Μαρούσι, η Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη στο χαιρετισμό της στα εγκαίνια της έκθεσης.   


Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη παραβρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης “VIVE LA FRANCE”  της Γαλλίας, παρόντος της Α.Ε. του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα Mr. Jean Loup Kuhn-Delforge.   


 


Στα εγκαίνια της έκθεσης “VIVE LA FRANCE”, παρουσία της Α.Ε. του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα Mr. Jean Loup Kuhn-Delforge, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.       


Η έκθεση που φιλοξενείται στο Golden Hall στο Μαρούσι, με θεματολογία από τον πολιτισμό, τη γεύση, την τέχνη, τον τουρισμό, την αυτοκίνηση, την τεχνολογία και τη βιομηχανία της Γαλλίας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συλλογή του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, με έργα μεγάλων Γάλλων καλλιτεχνών, όπως των Georges Braque, Cesar,Andre Derain, Jean Fautrier, Francois – Xavier Lalanne, Henri Matisse, κ.α.         


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε στην τελετή των εγκαινίων η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη κα Ρένα Χαλιώτη. Μεταφέροντας το θερμό καλωσόρισμα του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη προς τους διοργανωτές στην πόλη του Αμαρουσίου, υπογράμμισε ότι « το Δήμο μας τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας με τη Γαλλία, μετά και την πρόσφατη αδελφοποίηση με το Δήμο Tilleul της  Νότιας Γαλλίας και τη βράβευση του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο ετήσιο καθιερωμένο Φεστιβάλ Μουσικής του Belfor  τον περασμένο Μαϊο. Εύχομαι πρόσθεσε η κα Χαλιώτη καλή επιτυχία στη διοργάνωση, αλλά και συνέχιση της Ελληνογαλλικής φιλίας, η οποία μας είναι πολύτιμη.»      


Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο