Στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα: «Η πολιτιστική και θρησκευτική ζωή των Ιρανών Χριστιανών στο Ιράν» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα: «Η πολιτιστική και θρησκευτική ζωή των Ιρανών Χριστιανών στο Ιράν» που διοργάνωσε το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν με την ευκαιρία της επετείου της νίκης της ισλαμικής επανάστασης του Ιράν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στα εγκαίνια της έκθεσης που φιλοξενείται στο Κέντρο Τέχνης και Τύπου της εφημερίδας Αμαρύσια, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, καλωσόρισε την ιρανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα Μεχντί Μοχτασαμί, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «είναι μεγάλη μας χαρά που φιλοξενείται στην πόλη μας η έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας του Μορφωτικού Κέντρου της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν με θέμα τη θρησκευτική και πολιτιστική ζωή των Ιρανών Χριστιανών στο Ιράν».

Ο Ιρανός Πρέσβης από την πλευρά του εξήρε τον ελληνικό πολιτισμό και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το Μαρούσι. Αμοιβαία από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η πρόθεση για πολιτιστική προσέγγιση και συνεργασία των δύο χωρών με δίαυλο την πόλη του Αμαρουσίου.

Παρόντες στη βραδιά των εγκαινίων ήταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ο μορφωτικός σύμβουλος της Ιρανικής Πρεσβείας Δρ Μοχαμμάντ Χοσεΐν Μοζαφαρί, ο εκδότης της εφημερίδας Αμαρύσια Χρήστος Ζαγκλής.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα Μεχντί Μοχτασαμί.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, τον Πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα Μεχντί Μοχτασαμί, και τον εκδότη της εφημερίδας Αμαρύσια Χρ. Ζαγκλή.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στη βραδιά των εγκαινίων.


Στιγμιότυπο από τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο