Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “Melina” του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, και τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλαο Αλεπού, κατά την ξενάγησή τους στην έκθεση από τη δημιουργό Μελίνα Βαρβαγιάννη.


Επισκέπτες όλων των ηλικιών παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης που έχει κερδίσει πολύ θετικά σχόλια. 


Στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο “Melina” που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και φιλοξενείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της περιήγησής του στην έκθεση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρατήρησε πώς «η ενασχόληση με την πυρηνική επιστήμη» -λόγω επαγγελματικής της ιδιότητας της δημιουργού-, «μπορεί να μετουσιωθεί σε τέχνη», συνεχάρη την κ. Βαρβαγιάννη, για τις δημιουργίες της και της ευχήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου να της φέρει τύχη στην παρθενική της έκθεση και σύντομα να ακολουθήσουν και επόμενες.


Στην έκθεση που είναι στη διάθεση του κοινού από 15 έως 19 Φεβρουαρίου 2012, περίπου 40 έργα διαφόρων διαστάσεων και τεχνοτροπιών, κυρίως δημιουργίες με παστέλ, αλλά και ελαιογραφίες, με θεματολογία προσωπογραφίες, θέματα με επίκεντρο τον άνθρωπο, το χορό αλλά και το παιδί, τοπία με κυρίαρχο το υγρό στοιχείο, συνθέτουν την 1η ατομική έκθεση της Μελίνας Βαρβαγιάννη.


Μαζί με το Δήμαρχο κ. Πατούλη, παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλαος Αλεπούς.


Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο