Στα έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης του κέντρου της πόλης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πίτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του περιβαλλοντικού συλλόγου «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ» Δ. Κρεκούκια, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014 που πραγματοποίησε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, μέλη και φίλους του συλλόγου.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχήθηκε στην πρόεδρο Δήμητρα Κρεκούκια, και στο υπόλοιπο ΔΣ, και στα μέλη του Συλλόγου μία καλή και γεμάτη με περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες χρονιά. Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης που βρίσκεται σε εξέλιξη, επεσήμανε ότι θα αλλάξει ριζικά την όψη του εμπορικού κέντρου και θα συμβάλει στην αναβάθμιση των περιβαλλοντικών συνθηκών στο κέντρο της πόλης. Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος επεσήμανε για άλλη μια φορά ότι κάθε παρέμβαση περιβαλλοντικού χαρακτήρα που αναλαμβάνει η Διοίκηση γίνεται με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καλώντας όλους να αγκαλιάσουν και να μεριμνήσουν για την προστασία του νέου αυτού σημαντικού έργου που σύντομα θα παραδοθεί στους πολίτες.


Τη βραδιά διάνθισαν μουσικά η Γεωργία Δεληγιαννοπούλου με την ομάδα της «Αλληλέγγυες νότες».


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Δημοτικής Κατάστασης Δημήτρης Καμπούκος, καθώς, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Μαγιάκης, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Πέτρος Κούκουζας, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Κανελλάκης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο