Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, από πολύ νωρίς το πρωί, εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής έσπευσαν στον χώρο διάθεσης των εγχώριων αγροτικών προϊόντων όπου διεξήχθη η 31η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου. Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, που από το 2012 έχει γίνει πλέον θεσμός, στηρίζει εδώ και πέντε χρόνια τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την ευκαιρία της 31ης δράσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε κοντά στους παραγωγούς και στους καταναλωτές, δήλωσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου από την πρώτη στιγμή της κρίσης βρέθηκε κοντά στα νοικοκυριά της πόλης μας. Η σταθερή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού όλα αυτά τα χρόνια στις αγροτικές δράσεις του Δήμου είναι μεγαλύτερη απόδειξη ότι η επιλογή της δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου ήταν ορθή. Θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τέτοιες δράσεις όσο θα αποτελούν απαίτηση της κοινωνίας».

Οι παραγωγοί θορυβημένοι από τις πληροφορίες σχετικά με τις δρομολογηθείσες ενέργειες προκειμένου οι Δήμοι στο εξής να μην μπορούν να διοργανώνουν τέτοιες δράσεις, εξέφρασαν την ανησυχία τους προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, ζητώντας με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να μην αλλάξει το καθεστώς διοργάνωσης των συγκεκριμένων δράσεων και να παραμείνουν υπό την αιγίδα των Δήμων.

Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων Στη συγκεκριμένη δράση προσφέρθηκαν προς πώληση περισσότερα από 150 ελληνικά προϊόντα. Μεταξύ των προϊόντων με τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν το ελαιόλαδο, το μέλι, τα όσπρια, το ρύζι, τα κάστανα, τα καρύδια, τα ρόδια και τα τυροκομικά.

Οι καταναλωτές, από τη μεριά τους, εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα, παράλληλα συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άψογη οργάνωση.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παραγωγούς για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με τα προϊόντα τους, αλλά και τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 31η αγορά παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Παναγιώτης Σαγρής.

Η επόμενη εορταστική δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.

 

Σχετικά αρχείαΣταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_1


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_2


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_3


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_4


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_5


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_6


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_7


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_8


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_9


Σταθερή η προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στις Δράσεις Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου_10

Μετάβαση στο περιεχόμενο