Σπ. Σταθούλης: Ο λαϊκισμός του σαμποτέρ κάθε έργου υποδομής στο Μαρούσι και εκφραστή της αδράνειας ξεπερνά κάθε όριο

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες μόλις ώρες από τα εγκαίνια του μεγαλύτερου έργου – αίτημα δεκαετιών για την πόλη του Αμαρουσίου, ενός υπερσύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ και μίας Smart Plaza στην καρδιά της πόλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι» και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, με ανακοίνωσή του έρχεται να υπενθυμίσει στους Μαρουσιώτες τις αγωνιώδεις προσπάθειες που κατέβαλε για να μην παραδώσει η Διοίκησή μας αυτό το έργο υποδομής στους συμπολίτες μας και στους νέους της πόλης μας.

Η παράδοση του διπλού αυτού έργου αποτελεί νίκη των δυνάμεων της ευθύνης και της δημιουργίας απέναντι σε μια εχθρική διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής, που προέβαλε κάθε μορφής γραφειοκρατικά εμπόδια, για να καθυστερήσει το έργο.

Είναι η νίκη του αποτελέσματος και η απόδειξη της ικανότητας και αποτελεσματικότητας της Διοίκησης Πατούλη που παρέλαβε έναν Δήμο απαξιωμένο και καταχρεωμένο και ανέδειξε το Μαρούσι σε μία σύγχρονη και οικονομικά ισχυρή πόλη κόντρα σε ανθρώπους που εκπροσωπούν τις δυνάμεις της αδράνειας και του λαϊκισμού.

Είναι η ίδια τακτική στρέβλωσης της πραγματικότητας που ακολουθούσε ο κ. Καραμέρος, επί των ημερών του ως Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, που ακολουθεί και τώρα όταν εμφανίζει τις δαπάνες για υπηρεσίες security που αφορούν συνολικά σε σχολεία, πεζόδρομους και δημόσιους χώρους ότι αφορούν αποκλειστικά την πλατεία.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που σαμπόταρε κάθε έργο πνοής για την πόλη και στέρησε από το Μαρούσι τη χρηματοδότηση ώριμων μελετών για μία σειρά από έργα υποδομής και παρεμβάσεις.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει έργο στο Μαρούσι για να διεκδικήσει στη συνέχεια τη δημαρχία, και να πάρει από τους πολίτες στο τέλος την απάντηση που του έπρεπε.

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο