Σημαντικές συνεργασίες για καλύτερη διατροφή και άθληση της νέας γενιάς στο Μαρούσι από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος  Πατούλης με το Γενικό Διευθυντή της«Ferrero» Jerome Gregoire και τη Brand Manager Ιωάννα Στρουμπή, παρουσία της υπεύθυνης της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ελένης Γιαννακοπούλου.


Την ανάπτυξη συνεργασίας για την επέκταση των προγραμμάτων, που βοηθούν στη διάδοση και προώθηση του αθλητισμού στους νέους ως μέρος ενός καθημερινού τρόπου ζωής και της στήριξης των αθλητικών ομάδων,συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με εκπροσώπους της «Ferrero»,η οποία από το 2010 υποστηρίζει  τις δράσεις του Δήμου, στο πλαίσιο του προγράμματος Παιδειατροφή BY EPODE.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γενικός Διευθυντής κος Jerome Gregoire και η Brand Manager Ιωάννα Στρουμπή, ανέπτυξαν στον κο Πατούλη τους επιμέρους τομείς του προγράμματος για μία υγιεινή και δραστήρια καθημερινότητα κυρίως των νέων και διερευνήθηκαν οι τρόποι συνέχισης της συνεργασίας, μετά την επιτυχημένη δράση του προγράμματος «Παιδειατροφή» στη μαθητική κοινότητα της πόλης.


Όπως σημείωσε ο κος Πατούλης, ο Δήμος Αμαρουσίου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα   στην προσπάθεια να γνωρίσουν οι νέοι μας τα οφέλη από τον συνδυασμό της υγιεινής διατροφής και της σωματικής άσκησης, υλοποιώντας αντίστοιχα προγράμματα στα σχολεία της πόλης και διοργανώνοντας σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων. Κατά συνέπεια κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση είναι ευπρόσδεκτη και την υποδεχόμαστε με ικανοποίηση. Εξάλλου ο Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει κατάλληλες αθλητικές υποδομές και εντός των σχολικών συγκροτημάτων, όπου μπορούν να αναπτυχθούν προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων για τους μαθητές και τους νέους της πόλης μας.             
   
Μετά το πέρας της συνάντησης, συμφωνήθηκε στο προσεχές διάστημα να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, επ’ ωφελεία της νέας γενιάς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο