Σημαντικές επιτυχίες για τον Αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου σε πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και νεανίδων

Print Friendly, PDF & Email

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων και νεανίδων που διεξήχθη προ ημερών στην Αρχαία Ολυμπία. Τα παιδιά και τον προπονητή τους συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, για τις διακρίσεις τους κάνοντας υπερήφανους την πόλη και τους Μαρουσιώτες.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 29 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα με περισσότερους από 70 αθλητές και αθλήτριες. Τον σύλλογο του Αμαρουσίου εκπροσώπησαν 4 αθλητές κατακτώντας 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα, ο Ραφαήλ Σπανάκος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των 64κιλων, ο Παναγιώτης Σπανός κατέλαβε τη 2η θέση στα 69 κιλά, ο Βαγγέλης Κόκκαλης αναδείχθηκε στην 3η θέση στα 75 κιλά και ο Αθανάσιος Τζάκης στα 64 κιλά.

Η επιτυχία αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο σύλλογος δραστηριοποιείται μόλις τα τελευταία τρία χρόνια και ήλθε ως επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς του προπονητή Νίκου Ανδρεάδη και του βοηθού του Ηρακλή Μέρτογλου.

Με την ευκαιρία των επιτυχιών του Συλλόγου Πυγμαχίας του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε: «Συγχαίρουμε τα παιδιά και τον προπονητή τους για τις επιτυχίες τους στο πρόσφατο πρωτάθλημα και ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στον σύλλογο. Ως Δήμος βρισκόμαστε κοντά στον σύλλογο και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε σωματεία της πόλης που σκοπό έχουν να καθοδηγούν τα παιδιά ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να αναδεικνύουν όχι μόνο μελλοντικούς πρωταθλητές αλλά και σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία».

Με την ευκαιρία των πρόσφατων διακρίσεων του, ο Σύλλογος καλεί όλους τους Μαρουσιώτες, και όχι μόνο, να γνωρίσουν από κοντά το αρχαιοελληνικό Ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών που θα διοργανωθεί από 7 έως 10 Απριλίου στο Μαρούσι με συμμετοχή πυγμάχων από όλα τα μέρη της χώρας και με συνδιοργανωτή και αρωγό στην προσπάθεια αυτή τον Δήμο Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, που στηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου μεταφέροντας, παράλληλα, την υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που θα προβάλουν την πόλη.

 

Σχετικά αρχείαΣημαντικές επιτυχίες για τον Αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου σε πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και νεανίδων


Σημαντικές επιτυχίες για τον Αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου σε πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και νεανίδων


Σημαντικές επιτυχίες για τον Αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου σε πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και νεανίδων

Μετάβαση στο περιεχόμενο