Σημαντικές διακρίσεις από τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου στο Πινγκ Πονγκ

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η θέλησή, το πάθος, η αγωνιστικότητα, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον, αποτελούν ένα ισχυρό παράδειγμα, για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
 

Διέπρεψαν οι μικροί μαρουσιώτες στο πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ –πονγκ) για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που διοργανώθηκε απο τον Γ.Α.Σ. Χολαργού σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και το Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Συμμετείχαν συνολικά περίπου 130 μαθητές κατά κύριο λόγο από την Αττική, μεταξύ των οποίων ήταν και 41 μαθητές μέλη των αθλητικών προγραμμάτων πινγκ –πονγκ του Δήμου  Αμαρουσίου που προπονούνται με τον  Καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Χρήστο Λεγάντη.

Τα παιδιά της πόλης μας είχαν μια πολύ αξιόλογη αγωνιστική παρουσία και έλαβαν τις παρακάτω διακρίσεις:

Στην κατηγορία Α΄Β΄& Γ΄ Δημοτικού ο Ζαχαρίας Γκέζος και η Στέλλα Περουκανέα κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Δ΄Ε΄& ΣΤ΄Δημοτικού ο Νίκος Κολόμβας κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ στην κατηγορία κοριτσιών Γυμνασίου η Νεφέλη Ευγενικού κατέλαβε την δεύτερη θέση και η Νικολέτα Κακούρου με την  Εμμανουέλα Μπούρα την τρίτη θέση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του και την ικανοποίηση του για τις διακρίσεις των μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου και σημείωσε πως,

Η θέλησή, το πάθος, η αγωνιστικότητα, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον, αποτελούν ένα ισχυρό παράδειγμα, για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Αποδείξατε πόσα μπορεί να καταφέρει όποιος αγωνίζεται με πίστη στο σκοπό του, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣημαντικές διακρίσεις από τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου στο Πινγκ Πονγκ_1


Σημαντικές διακρίσεις από τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου στο Πινγκ Πονγκ_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο