Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Print Friendly, PDF & Email

Δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο κατέκτησαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, που διεξήχθη από τις 22 ως τις 25 Οκτωβρίου 2015, στο Λουτράκι.

Ειδικότερα, ο Ραφαήλ Σπανάκος στα 60kg και ο Παναγιώτης Σπανός στα 66kg  κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο και ο Αθανάσιος Τζάκης κατέλαβε τη δεύτερη θέση κερδίζοντας ασημένιο μετάλλιο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει τους αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις τους, που τιμούν την πόλη του Αμαρουσίου και τους εύχεται από καρδιάς να πετύχουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις  ακόμη στην αθλητική τους καριέρα.          

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο  Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου  πρόσφατα, είχαν διοργανώσει στο Μαρούσι το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», στο οποίο συμμετείχαν 12 Σύλλογοι από όλη τη χώρα, αναμετρήθηκαν 17 ζευγάρια, εκ των οποίων τα 7 ήταν μέλη του τοπικού Συλλόγου.        

 

Σχετικά αρχείαΣημαντικές διακρίσεις απέσπασαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Μετάβαση στο περιεχόμενο