Σε φιλανθρωπικού σκοπού εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην φιλανθρωπικού σκοπού εκδήλωση, παρουσία πλήθους ευαισθητοποιημένων συμπολιτών.  


 


Σε μία χορευτική βραδιά φιλανθρωπικού σκοπού, σε κεντρικό Music Hall της πόλης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, μεταξύ εκπροσώπων του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού χώρου και ευαισθητοποιημένους πολίτες.
Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης συνεχάρη το Δ.Σ.  Lions Αμαρουσίου για τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη  οικονομική συγκυρία, που πολλές κοινωνικές ομάδες πλήττονται από την κρίση.


Ειδική αναφορά έκανε ο κος Πατούλης στο ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, καθώς και στη σημαντική συνεισφορά των εθελοντών για τη λειτουργία των δομών αυτών.
Παράλληλα εξήρε τη μεγάλη εθελοντική προσφορά  σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης των φορέων και συλλόγων της πόλης, μεταξύ των οποίων και οι Lions Αμαρουσίου, στη Γωνία Προσφοράς και Αλληλεγγύης και στο Κοινωνικό Φαρμακείο για την κάλυψη των αναγκών όσων έχουν ανάγκη.                       


Κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο κος Πατούλης ευχήθηκε σε όλους μία χαρούμενη και εποικοδομητική νέα χρονιά με ομοψυχία και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.         


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο