Σε περισσότερα από 600 παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών έγινε προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος από το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο σε περισσότερα από 600 παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου με τη καθοριστική συνδρομή των εθελοντριών οδοντιάτρων του.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος που ολοκληρώθηκε σήμερα 27 Μαΐου 2015, διενεργείται κάθε  χρόνο την τελευταία 8ετία, στο πλαίσιο των  προγραμμάτων πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που έχει καθιερώσει ο Δήμος Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

Τηρώντας τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας και με τη συγκατάθεση των γονέων, οι οδοντίατροι Αικατερίνη Βασιλική Αδάμ, Δήμητρα Γιακουμοπούλου, Δάφνη Κωστοπούλου και Χριστίνα Παλιμετάκη εξέτασαν 606 παιδιά για οδοντικά ή ορθοδοντικά προβλήματα και έδωσαν χρήσιμες οδηγίες προς τους γονείς και τα παιδιά για τη διατήρηση της  οδοντικής υγείας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τις εθελόντριες οδοντιάτρους του Δημοτικού Πολυιατρείου για την πολύτιμη προσφορά τους στη βελτίωση της οδοντικής υγείας των παιδιών, σημειώνοντας ότι με στοχευμένα προγράμματα πρόληψης ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να θωρακίζει την υγεία των παιδιών μας.

Την επιμέλεια για την πραγματοποίηση του οδοντιατρικού ελέγχου είχε η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη και την οργάνωση και τον συντονισμό η υπεύθυνη των προγραμμάτων πρόληψης κα Καίτη Σεβαστή.                     

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τον οδοντιατρικό έλεγχο στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό των Αγίων Αναργύρων


Στιγμιότυπο από τον οδοντιατρικό έλεγχο στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κοκκινιάς

Μετάβαση στο περιεχόμενο