Σε κοινό μέτωπο συνεργασίας συμφώνησαν σωματεία εργαζομένων και Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στη συνάντησή τους με το Δήμαρχο Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΑπό τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νικόλαος Καλλιμάνης, και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού του Δήμου Ευάγγελο Καγιά. Μαζί τους εκπρόσωποι των σωματείων και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.
|download file .jpg 88 Kb|


Συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού του Δήμου είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις νέες καταστάσεις που δημιουργεί ο «Καλλικράτης» για την τοπική αυτοδιοίκηση και τους εργαζομένους της. Οι δύο πλευρές, Διοίκηση και σωματεία, συμφώνησαν ενωμένοι να συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των υπαλλήλων του Δήμου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Χρηστάκη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι όποιες οξύτητες και προστριβές ανάμεσα στα δύο σωματεία ανήκουν πλέον στο παρελθόν καθώς, όπως σημείωσε, «μέσα από την εργασιακή ενότητα και μόνο μπορούν να γίνουν θετικά βήματα και να προκύψουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους εργαζομένους και την πόλη».

Αμοιβαία τόσο ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Καλλιμάνης, όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού του Δήμου Ευάγγελος Καγιάς, εξέφρασαν την πρόθεση από κοινού με τη Διοίκηση και μέσα σε πνεύμα συνεργασίας να προωθήσουν τα ζητήματα των εργαζομένων του Δήμου και να υπερασπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο