Σε κατ’ οίκον εμβολιασμό ανήμπορων συμπολιτών μας προχωρεί ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε κατ’ οίκον εμβολιασμό  των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του ιού της γρίπης Η1Ν1, αλλά λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους ή των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν δεν μπορούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, προχωρεί ο Δήμος Αμαρουσίου. 


Η νέα πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Διαδημοτικού Δικτύου Δομών Υγείας ΟΤΑ  κ. Γιώργου Πατούλη θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία του Κέντρου Εμβολιασμού Δήμου Αμαρουσίου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Και υπηρετεί το στόχο της Δημοτικής Αρχής για  ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στις υπηρεσίες πρόληψης και υγείας. Είναι μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου που έρχεται να καλύψει μία ακόμη ανάγκη ευπαθών κοινωνικά ομάδων.  


Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ένας γιατρός και ένας νοσηλευτής, μετά την ολοκλήρωση από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου της καταγραφής των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα τους επισκεφθούν στην κατοικία τους, προκείμενου να τους εμβολιάσουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο