Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού Ναού Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΠλήθος πιστών συμμετείχε με ευλάβεια στην περιφορά του Επιταφίου της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου.
|download file .jpg 137 Kb|


Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου κατά την περιφορά του Επιταφίου.
|download file .jpg 119 Kb|


Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή η περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου. Στην ακολουθία και στην τελετή της περιφοράς, παρόντα ήταν και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Κατά το τυπικό της Μεγάλης Παρασκευής, οι πιστοί, κρατώντας κεριά, υπό τους ήχους της δημοτικής μπάντας και της ψαλμωδίας των εγκωμίων, συνόδεψαν με ευλάβεια τον Επιτάφιο της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου κατά την περιφορά του από κεντρικά σημεία της πόλης.

Ανάμεσα στο πλήθος των πιστών και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας, Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Σταθούλης, ο Ιδιαίτερος Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Μπάρλας και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο