Σε ατμόσφαιρα εορταστική εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αη Βασίλη στο Μαρούσι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να το επισκεφτούν

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μικρούς επισκέπτες, δίνοντας το σύνθημα της έναρξης της μεγάλης γιορτής.
|download file .jpg 144KB|


 
Η βραδιά των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού άνοιξε με το γνωστό ανιματέρ Σταύρο Ντάφλο που ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους με το χιουμοριστικό πρόγραμμά του.
|download file .jpg 134KB|


Στη διάρκεια μιας βραδιάς γεμάτης με κέφι και γέλιο, παρουσία πλήθους κόσμου, μικρών και μεγάλων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Χωριού του Αη Βασίλη και κήρυξε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, που από χθες, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2012, θα προσδώσουν γιορτινό τόνο στην πόλη και θα συντροφεύουν κατοίκους και επισκέπτες χαρίζοντάς τους ξέγνοιαστες και όμορφες γιορτινές στιγμές.


Εγκαινιάζοντας το φετινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κάλεσε όλους να παραμερίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτό το γιορτινό σκηνικό. «Και φέτος παρά τις αντιξοότητες, το Μαρούσι ντύθηκε γιορτινά και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ένα ποικίλο, ποιοτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλους, που χάρη στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζουμε στο Δήμο έχει μηδενικό κόστος για τους δημότες μας και ταυτόχρονα σημαντικό όφελος για την τοπική αγορά του Αμαρουσίου».


Το Χωριό του ʼη Βασίλη με τα φουσκωτά παιχνίδια, τα σπιτάκια, το τρενάκι με επιβάτες τους μικρούς φίλους του Αη Βασίλη, το καρουζέλ, το παγοδρόμιο, τα γιορτινά δρώμενα, τα δώρα αλλά και τις διάφορες εκπλήξεις, αλλά και τη μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά, παραδοσιακά εδέσματα, τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές, διαμορφώνουν ένα ιδανικό εορταστικό σκηνικό.


Και όλα αυτά παρέχονται δωρεάν με εξαίρεση ελάχιστες δραστηριότητες με είσοδο, που, επίσης, προσφέρονται σε ειδικές τιμές για τους κατόχους της Artemis Card.


Η βραδιά των εγκαινίων ξεκίνησε με ένα ευχάριστο χιουμοριστικό πρόγραμμα με το γνωστό ανιματέρ – κωμικό Σταύρο Ντάφλο, και κορυφώθηκε με ένα Half Play Back μουσικό σχήμα που ξεσήκωσε το κοινό με τους ρυθμούς και τα τραγούδια του.


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ʼη Βασίλη σας περιμένει να το επισκεφτείτε μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2012 καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. και από τις 5:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο